Hoppa till innehåll

Start » Kalendarium

Kalendarium

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konferens: Business & Biodiversity: Putting a Value on Nature?

4 maj @ 09:30 - 17:00

Gratis

Välkommen till denna heldagskonferens som handlar om mötet mellan företag och natur och huruvida det går att sätta ett ekonomiskt värde på naturen. Konferensen Business & Biodiversity: Putting a Value on Nature? arrangeras av Handelshögskolan i Göteborg och Göteborgs botaniska trädgård.

Syftet med konferensen är att uppmärksamma dagens snabbt framväxande miljö av forskning och utveckling kring företagande och biologisk mångfald. Detta syns inte minst genom tre pågående forskningsprojekt på konferensens tema: EcoComp, BIOPATH och SamBio, vilka alla kommer att presenteras för konferensdeltagarna. Konferensens moderatorer är Viktor Elliot och Jenny Klingberg.

Konferensen innebär en fin möjlighet att få träffa andra som arbetar med likartade frågor och diskutera aktuella frågeställningar. Varmt välkommen med din anmälan!

Anmäl dig till konferensen >

Program för konferensen

09.30-10.00 Registrering och kaffe

10.00-11.10 Session 1. Talare: Hanna Tornevall & Per Cramér (TBC), Alexandre Antonelli (Göteborgs universitet), Elin Larsson (WWF)

11.20-12.30 Session 2. Talare: Mattis Bergquist (Coop), Maria Thorell (EcoComp)

12.45-13.45 Lunch

14.00-17.00 Tre parallella sessions, varav två är öppna för alla deltagare (visning av botaniska trädgården samt Biodiversity Collage med TBC/WWF). Den tredje sessionen är en intern projektsession för EcoComps projektdeltagare, klicka här för program för interna projektsessionen.

Detaljer

Datum:
4 maj
Tid:
09:30 - 17:00
Kostnad:
Gratis

Arrangörer

Göteborgs botaniska trädgård
Handelshögskolan i Göteborg

Plats

Hörsalen, Botanhuset
Carl Skottbergs Gata 22b
Göteborg, 413 19 Sverige